Julbrev till kunderna november 2014

Till våra kunder i Hemservice AB

Tack för att du valt vårt företag att utföra de hushållsnära tjänster du behövt ha hjälp med under året. Vi utvecklas hela tiden, mycket tack vare er – alltså våra kunder. Vi får både ris och ros av er, det vill vi tacka er för.

Vi diskuterar löpande vilka tjänster vi kan erbjuda våra kunder – förutom städning. Vi kan ge exempel på några av de uppdrag vi kan ta, kanske kan du komma på något annat du vill ha hjälp med?

  • Hemstädning, butiksstädning, kontorsstädning, städning i föreningslokaler
  • Fönsterputs
  • Äldreomsorg t.ex. promenader med äldre, ärenden, matlagning, tillsyn, omvårdnad
  • Barnomsorg t.ex. hämta/lämna i skola/förskola, pepparkaksbak
  • Mangling, strykning, hänga upp gardiner mm

Inför 2015 justerar vi priserna på följande sätt. Vi kommer i framtiden alltid fakturera lägst en timme per tillfälle, sedan fakturerar vi som nu i 5-minutersintervall. Upp till 1,92 tim per städtillfälle fakturerar vi 370 kr/tim, och från 2,00 tim per tillfälle sjunker priset till 360 kr/tim för dagens alla timmar. Även fortsättningsvis är det kunden som tillhandahåller städmaterial och ombesörjer tvätt av städmaterial, men vi kan självklart hjälpa er med inköp och tvätt till en rimlig kostnad. RUT-avdraget på 50% av arbetskostnaden drar vi av på fakturan. När ni ringer och avbokar tiden senare än 45 minuter före avtalad tid, eller om vi av någon anledning inte kan komma in och städa hos er på avtalad tid – då måste vi tyvärr fakturera er för 30 minuter.

Det är många ”röda dagar” i jul- och nyårshelgerna – har ni funderat på hur ni vill ha det med städningen då? Hör av er i god tid så vi kan planera tillsammans. Vi vill också med detta brev passa på att önska Er alla en härlig vinter med lugna och sköna adventshelger och julhelger.

Med vänlig hälsning från oss alla i Hemservice AB genom Tina och Christina